Notícies

Actulitat sobre ATCAT

Carta adreçada als mitjans de comunicació del nostre soci i company Jordi Sacasas:

Català

El nostre soci i company Jordi Sacasas i Lluís a redactat una carta breu anomenada "La tartamudesa. Simplement diferent" adreçada als mitjans de comunicació per la seva publicació el día 22 d'Octubre coincidint amb el  Dia Internacional del Coneixement de la Tartamudesa. Aquí teniu el seu contingut:

En el marc del Dia Internacional del Coneixement de la Tartamudesa, el 22 d’octubre, Carta al Director d’un membre de l’Associació de la Tartamudesa de Catalunya (ATCAT): 

ATCAT amb el Dia Internacional del Coneixement de la Tartamudesa el 22 d'octubre 2015

Català

Aquest any des d'ATCAT celebrarem el Dia Internacional del Coneixement de la Tartamudesa el proper 22 d'octubre 2015 divulgant i reivindicant els drets de les persones que tartamudegen a entrevistes de televisió i radio i amb notes de premsa. Podeu estar al corrent perquè anirem posant actualitzacions amb horaris concrets de les aparicions a les nostres xarxes socials (facebook i twitter: @difusio_atcat). A veure si ens veieu!

"El Discurso del Rey": Entrevista amb Adrián Lastra

Català

Socis d'ATCAT vàrem entrevistar a l'actor Adrián Lastra, protagonista a l'obra de teatre "El Discurso del Rey" que vàrem anar a veure l'11 de juliol passat al teatre Poliorama de Barcelona. Aquí en teniu el vídeo de l'entrevista i algunes imatges:

3er. Taller de Clown i superació de la por escènica

Català

Fotografia de grup amb els participants del cursEl curs es va realitzar al final a l'última data proposada i encara que va haver-hi menys assitència per algunes baixes d'última hora, va tenir un bon feedback per part dels participants. Aquí teniu la foto de grup.

 

Sortim al llistat d'associacions i entitats de la Noguera

Català

Escull del Consell Comarcal de la NogueraDoncs això, tenim una entrada al llistat d'associacions i entitats del consell comarcal de la Noguera, més concretament a l'apartat del municipi d'Os de Balaguer, que és on tenim la nostra seu social.

Tartamudesa encoberta

Català

Fotografia d'un iceberg amb una part submergida i una altra noPot haver-hi casos en els que no existeixen repeticions, ni prolongacions, ni bloqueigs, i tot i així considerar-se un mateix una persona que tartamudeja?

Algunes persones que tartamudegen són capaces d'emmascarar els símptomes de la seva tartamudesa per evitar que les persones que estan al seu voltant detectin res diferent a la aparent normalitat. L'oient pot notar en el seu discurs una elevada velocitat, més revisions o dubtes del normal o construccions poc habituals, però mai pensaran que tartamudeja.

Xerrada informativa a Barcelona

Català

Façana del Casal d'entitats Mas GuinardóEl pròxim divendres 13 de febrer ATCAT donarà una xerrada informativa a Barcelona, més concretament al Casal d'Entitats Mas Guinardó. A la xerrada es farà una mica de presentació de l'associació i es parlarà de la tartamudesa en general, fent especial èmfasi en la tartamudesa infantil, el bullying escolar i el suïcidi social.

Pàgines